Bröllopsvideo

Jag älskar att hålla på med rörlig bild lika mycket som stillbild, men tyvärr så klarar jag inte av att göra båda grejerna samtidigt ännu. Jag måste nog växa ut ett par armar till innan jag klarar av att både filma och fotografera ett bröllop på samma dag.

Men jag kan erbjuda ett paketpris där jag har en filmare som är med och filmar och sen klipper jag ihop filmen efteråt.

Men med det sagt så tycker jag definitivt att ni ska fundera på att ha både en filmare och en stillbildsfotograf på Ert bröllop. Ni kommer inte ångra er, det lovar jag!

VIDEO


Bröllopsvideo

*****

BRÖLLOPSVIDEO

När det kommer till video så väljer ni själva hur många timmar ni vill att jag ska vara med och filma. Helst vill jag vara med hela dagen för att kunna göra en video som verkligen sammanfattar hela er bröllopsdag.

Ni kommer få vackra scener från bland annat sminkning/håruppsättning, porträttbilder, vigsel, mottagning, brudskål, middag, tårtskärning och allt annat som händer runtomkring er som ni som brudpar kanske missar att se.

Filmen blir ca 8-15 minuter lång (beroende på hur länge ni vill ha mig där) med alla dom bästa bitarna från dagen, vackert ihopklippt med passande musik, plus en highlightfilm på 1-2 minuter.

Från 9900:-

Kolla in den här highlightvideo från sommaren 2019