Genom åren har jag sett många kunder och vänner vara jättenöjda med upplevelsen av en fotografering. Dom har hyrt en professionell fotograf, valt rätt kläder, sminkat sig och gjort sig fina. Man berättar för släkt o vänner vilka otroliga bilder som tagits. Men när man sen fått sina bilder på en CD, USB-sticka eller via nedladdning så ser dom nästan aldrig mer dagens ljus. CD’n eller USB-stickan glöms bort i en låda någonstans medan bilderna på hårddisken bara ligger där i en mapp.

Bilderna verkar sällan komma längre än så. Efter en fantastisk session med vackra bilder som resultat känns det som att hela upplevelsen aldrig blir komplett, om man inte delar med sig av bilderna eller åtminstone tittar på dom då och då.

Det är lite som att jämföra med ett fint restaurangbesök. Tänk er att ni äntligen fått en reservation på den där fantastiska restaurangen ni velat äta på i flera månader, där den där kändiskocken lagar mat av världsklass. När ni kommer dit beställer ni det allra godaste ni kan tänka er på menyn, ni dricker ett gott vin och ser kärleksfullt varandra i ögonen medan ni småpratar och har en fantastisk stund.

Då kommer äntligen kocken personligen in och serverar maten till ert bord och ni beskådar det vackra upplägget på tallrikarna. Ni har väntat månader på att få sätta tänderna i den här gourmet-maten. Du ler mot din middags-date och säger “Wow, vilken helt underbar kväll vi har haft, nu går vi hem”. Ni reser er upp, betalar notan och går därifrån utan att ha rört maten.

Något saknas eller hur? Ja, ingen av er fick ju njuta av hela upplevelsen av den här 5-stjärniga restaurangen. För allt ni har investerat i den här middagen med planering, tid och känsla så borde ni gå därifrån mätta, belåtna och med en fullständig upplevelse.

Samma sak gäller fotografi, tycker jag. Efter att ha investerat så mycket tid, energi, pengar och resurser i den där fina fotograferingen så är ni värda och skyldiga er själva hela upplevelsen! Ni förtjänar att ha foton ni kan hålla i, njuta av och kunna hänga på väggen så fler får se era fantastiska bilder.

Hela anledningen med att anlita en professionell fotograf är ju att ni i slutänden ska ha er egen konst och vackra bilder att visa upp. Era minnen är inte skapade för att bara finnas på en hårddisk, dom är menade att vårdas och uppskattas.

Personligen älskar jag känslan av att hålla ett foto i min hand. Den nostalgi och de minnen den bilden bär med sig blir alltid starkare av den fysiska bilden än den man ser på en datorskärm en gång var femte år, det garanterar jag.

Printade bilder håller väldigt hög kvalité och om man vårdar dom så håller dom i väldigt många år, så att ni i framtiden kan visa era barn och barnbarn.

Det är av den anledningen jag alltid har med minst en förstoring i alla mina porträtt- och bröllopspaket, men jag uppmuntrar alltid mina kunder att beställa fler.

Jag kan göra allt från små bilder i storlek 10x15 till väldigt stora canvastavlor. Det finns även jättefina linneboxar att beställa med upp till 30 bilder. Mest populär är den vackra träboxen med ingraverat namn/datum, USB-minne och 30 st bilder i hög kvalité, som ni ser här ovan.