Varför fotobok?

Vi vet ju alla att bröllopsfoto kan vara en stor utgift, eller hur? Men fråga dig själv, av alla saker ni kommer spendera pengar på – tårtan, bandet, lokalen, festen – hur många av dessa kommer ni ha kvar och kunna titta och känna på om några år? Svaret är såklart ingen av dom. Så att anlita en bröllopsfotograf är en investering i framtiden och minnen, och det är även en fotobok eller ett bröllopsalbum.

Som allt annat jag förser mina kunder med så är även fotoboken en upplevelse i sig, för även om vi lever väldigt mycket i en digital värld så kan aldrig upplevelsen av att se en bild på din digitala skärm jämföras med en professionellt printad bild. Att fysiskt kunna röra vid och bläddra i ett album kommer ta er tillbaka till just den dagen på ett sätt som inget annat kan göra.

Vare sig det bara gått ett år och ni två ser tillbaka på minnena eller om det gått 15 år och ni är omgivna av era barn som skrattar åt det udda klädmodet och försöker luska reda på vem som är vem på släktbilderna, så är ert bröllopsalbum viktigt. Det är en vacker visuell berättelse från en av dom viktigaste dagarna i ert liv.

Så underskatta inte det fantastiska i att bevara era bilder på bästa sätt och kunna bläddra bland minnena närhelst ni vill bli påminda om vilken fantastisk bröllopsdag ni hade.

Mina bröllopsalbum och andra fotoböcker tillhandahålls av ledande tillverkare och garanterar att dom håller sig fina i många år om ni tar väl hand om dom.

Fotoböcker är givetvis inte exklusivt bara för bröllop. Ett album är ett perfekt sätt att spara sina bilder och minnen från alla högtider och viktiga dagar i livet. Allt från gravidfotograferingen till studenten förtjänar fina bilder och en vacker fotobok.

Även om du inte bläddrar i en fotobok varje dag, så kommer du alltid minnas de bilder du har på print bättre än de som du har i en mapp på datorn.