"-Vadå investering", tänker ni kanske nu. "-Nu snackar han väl ändå i nattmössan?" Men det är verkligen en investering. En investering i er framtid, era liv och framförallt era minnen och upplevelser av en av dom största dagarna i era liv..

Vi vet ju alla att bröllopsfoto kan vara en stor utgift, eller hur? Men fråga dig själv, av alla saker ni kommer spendera pengar på – tårtan, bandet, lokalen, festen – hur många av dessa kommer ni ha kvar och kunna titta och känna på om några år? Svaret är såklart, ingen av dom. Så att anlita en bröllopsfotograf är en investering i framtiden och bevarandet av minnen.

När ni ser era vackra bröllopsbilder om 5 år, 10 år eller till och med 50 år så kommer ni minnas hur det såg ut, hur det kändes, hur det doftade just den här dagen. Allt det tack vare att ni investerade i en bra bröllopsfotograf.

Att planera ett bröllop kan kännas svårt och överväldigande. Det är mycket som ska klaffa och bestämmas, och att välja fotograf är ingen lätt uppgift det heller. Att lägga ansvaret för att leverera bilder som ni kommer ha en livslång känslomässig anknytning till i händerna på en person som ni inte kände innan allt det här, kan kännas skrämmande. Det är en av dom finaste och viktigaste dagarna i era liv och för mig är det viktigt att allt känns rätt för er.

Givetvis är det en stor komplimang att ni är här på min hemsida och överväger att anlita mig för att fånga ögonblicken i era fantastiska bröllopsbilder eller bröllopsfilm.

Så för att underlätta lite för er har jag gjort iordning några olika bröllopspaket där ni överskådligt ser vad ni faktiskt får för pengarna. Här nedan ser ni några förslag på paket baserat på vad tidigare par oftast efterfrågar. Alla paketen går givetvis att designa för just era önskemål.

Känslan och glädjen av att se bilderna går inte att sätta ett pris på, det ingår i alla paketen...

(alla priser är inkl. moms)

Diamant


Whole lotta love

*****

DIAMANT

I mitt största bröllopspaket är jag med er hela dagen, från förberedelserna till festen och allt däremellan.

Ni kommer få vackra bilder från bland annat sminkning/håruppsättning, porträttbilder, vigsel, mottagning, brudskål, middag med tal, tårtskärning, första dansen och allt som händer runtomkring er som ni som brudpar kanske missar att se.

400 högupplösta och bearbetade bilder ingår i både färg och svartvitt och dom levereras vackert i ett fint etui av trä med era namn och bröllopsdatum ingraverat där det ligger ett USB-minne med alla bilder och ett urval printar.

Ni kan se dessa vackra lådor på min sida om fotoprintar här.

Jag kommer även skapa ett fantastiskt online-galleri där ni kan ladda ner bilderna, samt dela med er av hela eller delar av galleriet till släkt och vänner så att alla får ta del av bilderna från er fantastiska dag.

Ni kommer till och med få en mobil-app med bilder så att ni alltid har era bilder med er i telefonen!

En vacker fotobok som jag designar åt er ingår också och även en förstoring i storlek 30x40 cm (A3-format).

Tiden för det här paketet uppgår till 12 sammanhängande timmar men det går givetvis att välja till fler timmar om ni önskar.

24900:-


Deluxe


The middle of the road

***

DELUXE

Ni kommer få vackra bilder från bland annat sminkning/håruppsättning, porträttbilder, vigsel, mottagning, brudskål, middag med tal, tårtskärning och allt som händer runtomkring er som ni som brudpar kanske missar att se.

200 vackra, högupplösta och bearbetade bilder ingår i både färg och svartvitt och dom levereras vackert i ett fint etui av trä med era namn och bröllopsdatum ingraverat där det ligger ett USB-minne med alla bilder och ett urval printar.

Ni kan se dessa vackra lådor på min sida om fotoprintar här.

Jag kommer även skapa ett fantastiskt online-galleri där ni kan ladda ner bilderna, samt dela med er av hela eller delar av galleriet till släkt och vänner så att alla får ta del av bilderna från er fantastiska dag.

En vacker fotobok som jag designar åt er ingår också och även en förstoring i storlek 20x30 cm (A4-format).

Tiden för det här paketet uppgår till 8 sammanhängande timmar och ni bestämmer när på dagen jag ska börja föreviga er dag, men det går givetvis att välja till fler timmar även i det här paketet.

19900:-


LIGHT


Crazy little thing called love

*

LIGHT

Det här är ett halvdagspaket där ni själva väljer vilken del av dagen ni vill att jag ska starta.

Ni kan få vackra bilder från bland annat sminkning/håruppsättning, porträttbilder, vigsel, mottagning, brudskål, middag med tal, tårtskärning och allt annat som händer runtomkring er som ni som brudpar kanske missar att se.

100 bilder ingår i både färg och svartvitt och dom levereras via ett online-galleri där ni laddar ner och även kan dela med er till släkt och vänner så att alla kan få se bilderna från er vackra dag.

En förstoring i A4-storlek ingår också.

Tiden för det här paketet uppgår till 4 sammanhängande timmar och ni bestämmer när på dagen jag ska börja föreviga er dag, men det går givetvis att välja till fler timmar även i det här paketet.

14900:-

VIDEO


White wedding

*****

BRÖLLOPSVIDEO

När det kommer till video så väljer ni själva hur många timmar ni vill att jag ska vara med och filma. Helst vill jag vara med hela dagen för att kunna göra en video som verkligen sammanfattar hela er bröllopsdag.

Ni kommer få vackra scener från bland annat sminkning/håruppsättning, porträttbilder, vigsel, mottagning, brudskål, middag, tårtskärning och allt annat som händer runtomkring er som ni som brudpar kanske missar att se.

Filmen blir ca 8-15 minuter lång (beroende på hur länge ni vill ha mig där) med alla dom bästa bitarna från dagen, vackert ihopklippt med passande musik, plus en highlightfilm på 1-2 minuter.

Från 9900:-


FAQ

Var utgår du från och fotar du bröllop på andra platser?

Jag bor och har min fotostudio i Eskilstuna men tycker det är allra roligast att fota bröllop på andra orter. Att resa är aldrig något problem för mig.
Jag har gjort bröllop från Skåne i söder till Dalarna i norr och har inga problem alls med att ta mig ännu längre bort än så för att ta bilder på Ert bröllop!

Hur och när får vi våra bilder?

Alla bilder levereras via ett online galleri där ni enkelt laddar ner bilderna.
Galleriet gör att ni enkelt kan dela med er av alla bilder till vänner och bekanta via länk på t.ex. Facebook eller mail på ett väldigt vackert sätt.
Ni kan skapa ett eget favoritgalleri med endast dom bilder ni tycker allra bäst om innan ni delar glädjen med släkt och vänner.
Ni kan även beställa printar och förstoringar väldigt enkelt direkt i galleriet.
Tiden mellan fotografering och leverans kan variera. Men generellt så har jag en leverans på ca 3-4 veckor under högsäsong för bröllopspar.

Hur är det med högupplösta bilder?

Högupplösta bilder följer alltid med i mina bröllopspaket.
Dessutom levereras alla bilder i både färg och svartvitt.

Vad händer om olyckan skulle vara framme?

Jag har alltid minst två kamerahus med mig när jag inte fotograferar i studion. Det garanterar att det finns bra bilder från fotograferingen även om olyckan skulle vara framme eller om ena kameran skulle ge upp.

Om det skulle hända något med er dator eller hårddisk så att era bilder skulle försvinna så kan ni vara lugna, jag förvarar alltid bilderna i minst 2 år och online-galleriet med era bilder kommer ligga kvar minst ett år. Men jag rekommenderar ändå alla mina kunder att göra backup på sina bilder så att ni inte förlorar dom om 5 eller 10 år.

Går det att skräddarsy och ändra i dina paket?

Alla mina bröllopspaket kan givetvis skräddarsys efter era önskemål. Allt är bara en fråga om vad och hur ni vill ha det.
Det är ju ändå eran stora dag, ingen annans.

Vad är det egentligen vi betalar för mer än bilderna?

Det är inte bara tiden jag finns på plats och fotograferar såklart, utan den största delen av mitt arbete sker “bakom kulisserna” före, och speciellt efter själva fotograferingsdagen.
Innan en bröllopsfotografering så förbereder jag mycket genom att se ut bra fotoplatser, antingen personligen eller via internet om jag inte har möjlighet att resa till platsen, restid och planeringsmöte med brudparet i telefon eller vid ett personligt möte.
Efter fotograferingstillfället så spenderas mycket tid vid datorn för att sortera och gallra bland alla bilder, redigera dom, samt skapa galleriet där ni får se bilderna, sedan ska leverans ske och beställas förstoringar, göra fotoalbum, arkivera bilder osv.

Hur fungerar betalningen?

Vid bokningstillfället så skickar jag en faktura på 25% av totalbeloppet som gäller som en bokningsavgift. När den är betald så gäller det som en bindande bokning. Den summan dras sedan av vid slutbetalningen, efter bröllopet.
Jag skickar ut den slutliga fakturan när ni har gjort era bildval efter bröllopet och när den är betald så levererar jag alla färdiga bilder till er.
Vill ni beställa fotobok, förstoringar eller andra produkter i efterhand så går det givetvis bra och då kommer fakturan för det separat i samband med dom beställningarna.

Har Ni någon annan fråga?

Klicka på "kontakta mig" och skicka ett mail. Jag vill gärna höra av er och finns tillgänglig på mail och telefon nääääästan 24 timmar per dygn.